Piept de pui gratinat cu mozzarella

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Aug 2011 | 5931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui(600-700 g)
  • 4 felii grose de mozzarella
  • 1 rosie
  • 4 cartofi medii
  • 2-3 ciuperci
  • Sare,piper,chili,boia dulce,rozmarin
  • Unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat cu mozzarella:

Cartofii se curata,se spala,se taie in felii(nu pana jos,eu le-am pus in cupa unei linguri si am taiat felii) si se pun intr-o cratita cu apa si sare; se fierb 10 minute sau pana se inmoaie foarte putin.

Pieptul de pui se taie pe jumatate(pe lungime) apoi fiecare bucata in doua fasii. Se acopera cu folie de plastic si se bate cu ciocanul pentru snitele,apoi se condimenteaza. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se rumenesc putin bucatile de pui. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza feliile de pui(eu am pus in 2 vase); peste pui se aseaza feliile de mozzarella si felii de rosii.

 

Intre feliile de pui se aseaza cartofi, se ung cu unt si se presara condimente. Pe langa se pun si ciupercutele(de décor :D ).

 

Se introduce tava in cuptor pentru 15 minute(daca vreti ca mozzarella sa ramana alba) eu am lasat vreo 25,am vrut-o rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]