Turtite aromate

de bahna_violeta in Piine, 20 Aug 2012 | 5877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o lingura de smantana
  • 200 g faina
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • un ou
  • 8 g drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite aromate:

Am incalzit 50 ml de apa dupa care am pus drojdia si am amestecat bine. Am pus faina intr-un bol peste care am pus apa cu drojdia, am pus smantana si ierburile, dupa care am pus restul de faina, uleiul si putina sare. Am lasat la dospit o ora-jumatate.

Dupa ce aluatul a crescut facem turtitele pe care le crestam cu un cutit. Le ungem cu ou si dam la cutor la 200 de grade timp de 30 de minute.

Nu o sa creasca foarte mult de aceea le zic turtite, sunt foarte aromate si merg foarte bine cu ceva bun peste ele. Fie ca e o crema de branza, pateu, zacusca sau orice altceva. E foarte delicios si aromat. Cum le-am scos din cuptor am fost cam dezamagita ma asteptam sa creasca mai mult sa fie mult mai pufoase, dar spre surprinderea mea sunt foarte bune si asa servite cu ce va place voua/dumneavostra cel mai mult.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher