Paine cu branza

de gaby_gabytza in Piine, 10 Feb 2013 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 g branza vaci proaspata
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 2 linguri margarina
  • apa calduta
  • uns
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Cernem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta. Pe margine adaugam zaharul si sarea. Adaugam branza, oul, galbenusul si margarina si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. La final am framantat coca cca 5 minute cu ulei. Acoperim si lasam la dospit 1 ora.

Dupa ce a crescut  pe masa infainata mai framantam un pic dupa care ii dam forma pe care o dorim. Eu am pus in tava rotunda tapetata cu hartie de copt. Acoperim si mai lasam la dospit 30 minute. O ungem cu albusul de ou batut putin si dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]