Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post

de deyutzky in Prajituri, 23 Mar 2013 | 3400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de apa(250 ml) calduta
  • 30 ml ulei
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post:

Punem intr-un bol zaharul+zaharul vanilat si faina amestecata cu praful de copt.

Intr-un vas separat amestecam apa calduta cu esenta de vanilie si uleiul.

Adaugam compozitia lichida in bolul cu faina si amestecam bine.

Impartim compozitia in 2 parti egale, iar in una din compozitii adaugam lingurita de cacao.

Ungem tava cu ulei si umplem formele pe 3 sferturi.

Dam tava la cuptor pentru aprox 25-30 min la foc mic.

Se scot si se pudreaza cu zahar pudra. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete (briose) cu vanilie si cacao - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]