Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2013 | 5004 vizualizari

 

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco s-a potrivit de minune pentru trigoanele mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 100 gr. braza cremoasa din lapte de capra de la Delaco
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat.

L-am intins putin cu ajutorul sucitorului.

Aluatul l-am taiat in forma de patrat

Intr-un castonel am batut oul cu putina  sare si l-am amestecat cu branza sfaramata cu furculita.

Pe fiecare patrat am pus branza,apoi l-am impaturit sub forma de triunghi.

In tava aragazului ,tapetata cu hartie de copt,am pus trigoanele si le-am bagat in cuptorul incins la 175 grade pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Branza cremoasa din lapte de capra de la Delaco se sfarma foarte usor cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu "Branza cremoasa din lapte de capra"de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Bunica 1

23.05.2013, 22:43

Vino cu berea

La Ancuta 1

24.05.2013, 11:45

foietaj si branza de capra... nimic nu poate fi mai bun

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:25

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta in crusta de malai