Chifle umplute cu ciuperci

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2014 | 5954 vizualizari

 

Calde sau reci , aceste chifle sunt o gustare deosebita pentru cei care iubesc ciupercile.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • margarina
  • sare, piper, patrunjel verde, marar verde
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 4 chifle rotunde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ciuperci:

Chiflele se scobesc si li se taie un capac.Miezul il faramitam si il dam deoparte.

Ciupercile le taiem rondele; ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu margarina. Cand se inmoaie adaugam ciupercile proaspete si amestecam. Lasam sa se inmoaie bine si sa scada lichidul de tot. Adaugam sare, piper alb. Stingem aragazul si lasam sa se raceasca putin. Adaugam faramiturile de paine, 1 ou, patrunjel si marar verde si smantana. Amestecam totul foarte bine si umplem chiflele cu compozitia respectiva. 

Aranjam chiflele intr-un vas termorezistent .Batem un ou cu smantana si turnam peste painicile din vas. Dam la cuptorul incins pentru cca 20 minute. (pana devin bine rumenite).

Le servim calde sau reci, dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici cu chiftele din piept de pui