Traistute sarate umplute cu crema de somon

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2017 | 3264 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat de foietaj
  • 100 g burta de somon afumat
  • 100 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere,1 ou pentru uns
  • cateva fire de patrunjel.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute sarate umplute cu crema de somon:

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele.Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam bine sa stea lipite. Unim si celelalte doua margini si le strangem ca si cum am strange gura unei traistute :) Legam fiecare traistuta cu cate un fir de patrunjel. Punem traistutele in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Le dam la cuptorul preincalzit, pentru circa 15 minute. Le lasam sa se raceasca bine inainte de a le transfera pe un platou. Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti lega traistutele cu fire de chives sau le puteti lasa nelegate

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute sarate umplute cu crema de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto