Tort Snickers

de Flori82 in Torturi, 3 Mar 2013 | 6050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 8 oua (doar albusurile)
  • 300 g zahar
  • 4 lg faina
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
  • 400 g miez de nuca
  • Crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 1 ciocolata neagra cu 45% cacao
  • 4 lg lapte dulce
  • 1 pachet unt 65%- 82% grasime
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Snickers:

Blat

Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila, cu hartie de copt.

Crema

Se mixeaza galbenusurile, oul si zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care se pune la bain marin, cand devine cremoasa se adauga laptele, cacao, ciocolata bucati si untul. Se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Blatul este de preferat sa fie facut cu o zi inainte pentru a se taia bine.

2

Se orneaza la aprecirea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Snickers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]