Tort racoros cu fructe de padure

de lacrimioara in Torturi, 10 Dec 2011 | 5021 vizualizari

 

aceasta reteta o am de aici de pe bucataras de la Oana putin diferita e super bun si racoros Oana multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 600 grame fructe de padure,
  • 200 grame iaurt gras,
  • 200 grame smantana pentru frisca,
  • 6 linguri zahar,
  • 200 grame branza de vaci, dulce,
  • 4 folii de gelatina,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros cu fructe de padure:

Fructele de padure le punem la  foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.

Punem  gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina hidratata  si amestecam bine pana se topeste Dam la racit.

Branza o amestecam cu iaurtul dupa care incorporam si frisca care a fost batuta cu  2-3 linguri de zahar si putina zeama de lamaie.

Punem totul peste fructele racite si amestecam usor.

Asezam piscoturile intr-o tava rotunda cu peretii detasabili  si punem toata crema peste piscoturile asezate.

Ornam cu cateva fructe de padure pastrate .

Dam la frigider 3-4 ore sau de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe si frisca