Tort cu mere si budinca

de reisnaor_2006 in Torturi, 20 Oct 2014 | 5011 vizualizari

 

Pentru oameni deosebiti.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 gr de zahar
  • 8 lg de faina
  • 4 lg ulei
  • Umplutura :
  • mere
  • 200 gr zahar
  • scortisoara
  • 1 plic de budinca cu gust de frisca Dr.Oetker
  • 450 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mere si budinca:

Separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu ajutorul mixerului, adaugam treptat zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul si uleiul in fir subtire. Adaugam faina si amestecam cu o lingura usor. Se intinde compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Dam la cuptor la 180 de grade si facem testu cu scobitoarea.

Merele le curatam si le radem, intr-o cratita cu putin ulei calim merele impreuna cu zaharul si scortisoara.

Budinca o preparam dupa instructiunile de pe plic (am folosit numai 450 ml de lapte) si o lasam la rece. Cand blatul este gata si s-a racit intindem budinca, merele calite si racite si ornam cu frisca.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere si budinca" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de mar