Torchietti al pesto

de Bya Ralu in Paste, 1 Mai 2012 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga torchietti
  • 1 borcan de sos pesto
  • 100g parmezan ras
  • 50 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torchietti al pesto:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, se lasa cca 10 minute, se scurg de apa si se dau sub un jet de apa. Adaugam pastele intr-un vas termorezistent, punem sosul pesto si cascavalul ras,s e amesteca bine si se da la cuptor 10 minute. Se serveste cald cu parmezan ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Torchietti al pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos pesto si parmezan