Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

de Bucataras in Ton, 10 Noi 2012 | 5245 vizualizari

 

O reteta de Ton cu legume usor de preparat in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de ton (sau alt peste)

  • Ciuperci feliate

  • Ardei rosu felii

  • Lamaie

  • 2 linguri de ulei de masline

     
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter:

Pestele se sterge cu servete de hartie, se sareaza si se unge cu ulei. Peste legume se pune o lingura de ulei, se amesteca.

Griller-ul (sau orice vas Zepter de frigere) se incinge pana cand acul termocontrolului ajunge la inceputul zonei verzi.

Se pune pestele in vas si langa el legumele. Se pune capacul si se lasa  1 minut.

Se intoarce pestele pe partea cealalta, se amesteca legumele, se pune capacul, se lasa iar 1 minut, se opreste focul, se lasa cu capacul pus cam 3 minute si se poate servi.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]