Chiftelute de peste

de mihaelar63 in Ton, 17 Dec 2012 | 8580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .

Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului

Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .

Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .

Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins

Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .

Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pestele afumat si tonul in saramura , contin suficienta sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste