Chiftelute de peste

de mihaelar63 in Ton, 17 Dec 2012 | 8839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .

Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului

Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .

Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .

Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins

Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .

Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pestele afumat si tonul in saramura , contin suficienta sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]