Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 19026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 100 ml ulei
  • 500 g carne de porc cu un pic de grasime pe ea
  • 2 carnati de porc
  • 300 g muschi de porc afumat
  • condimente
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc la ceaun:

Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa.

Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta, branza de oi rasa si ou prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca