Tochitura cu pireu

de Ubulika in Porc, 10 Ian 2012 | 6473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne de porc,cu pulpa fac de obicei .De data asta am avut carne de porc afumata
  • 3 carnati afumati
  • 2 cepe
  • usturoi, un catel
  • 3-4 linguri bulion,2 linguri faina
  • foi de dafin
  • delikat
  • boia,piper
  • ardei ..eu am avut tocat la borcan
  • optional si cimbru.eu cateodata pun..cateodata nu,cum imi vine.sotul nu prea il agreeaza:))
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu pireu:

Se prajeste carnea cuburi, dupa 5 minute si carnatii. Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie. Se pune ceapa in cratita, lasam 2 minute pana prinde o culoare aurie. Punem carnea inapoi si acoperim cu apa..cat sa acopere carnea de 2 degete. Daca scade prea mult mai completam cu apa fierbinte. Se condimenteaza. Cand se inmoaie putin carnea punem si ardeiul. Lasam sa fiarba in jur de 40-50 minute. Cand e aproape gata se face ingrosala din faina si bulion, stins cu putina apa si se pune peste carne. Aruncam peste 2 foi de dafin si usturoiul.(optional si cimbru.) Am pus si un vf de ardei iute pt un gust mai picant. Mai lasam 10 minute si stingem focul.

Se serveste cu mamaliga sau alaturi de un pireu.De data asta noi am optat pt a  doua varianta:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu pireu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gyros cu carne de porc