Tochitura Cirio

de Sidy in Mancaruri cu carne, 26 Mar 2011 | 6274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g carnati afumat
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g galbiori( ciuperci)
  • 300 g faina malai
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion Cirio Pelati
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura Cirio:

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste.
Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele .
O adaugam apoi peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , la foc potrivit, acoperite, cam 30 minute ,iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Cirio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de pui reteta de tocanita simpla si delicioasa