Gogosari umpluti, in sos de ceapa

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2015 | 4166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari mai mici
  • 350 g carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 4 cepe rosii
  • 400 ml amestec rosii cu ardei capia
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti, in sos de ceapa:

Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper.

Umplem fiecare gogosar in parte si ii asezam intr-un vas de ceramica. Separat pregatim sosul. Ceapa o curatam taiem marunt si o calim in ulei,cand s-a inmuiat adaugam amestecul de rosii si ardei, lasam sa dea un clocot si apoi turnam peste gogosari, sa-i acopere bine, daca e nevoie mai adaugam apa.

Deasupra vasului asezam hartie de copt si bagam la cuptor cca 1 ora.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti, in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza si rulouri de bacon