Tochitura

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5554 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui,
  • o punga ficatei;
  • 1 punga pipote
  • 4-5 catei usturoi,
  • o ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • sare si piper alb.
  • o legatura marar.

 

  •  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca.
Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper,mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat