Tocanita picanta

de eclerash in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 4916 vizualizari

 

Pentru ca eu as manca si miere picanta :) va propun o reteta de tocanita picanta

 

INGREDIENTE

  • piept pui
  • 3 ardei iuti
  • 1 ceapa alba si una rosie
  • 200 g porumb
  • piper cayene
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • ulei

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem pieptul si il rumenim apoi il scoatem si il pastram cald.In acelasi ulei calim ceapa si cand este gata adaugam ardeiul taiat marunt.Dupa 5 min repunem pieptul in tigaie,iar dupa alte 5 min adaugam si porumbul stingand totul cu vin.Apoi adaugam bulionul si condimentele si mai lasam sa se ”familiarizeze” ingredientele.

TIPS-URI

1

ca si garnitura am preferat sa folosesc paste astfel renuntand si la paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Laly 1

28.06.2010, 00:13

Ce bunatate ai facut tu aici.Nu cred ca mai ai si pentru mine o portie,dar sper sa ma tii minte data viitoare.

mihaelar63 1

28.06.2010, 00:21

interesanta combinatie n-am pus porumb in tocanita , trebuie sa incerc si eu

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:08

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu organe de miel