Tocanita munteneasca cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Noi 2010 | 11819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne de porc
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 3-4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • sare,piper,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita munteneasca cu carne de porc:

Carnea se taie cubulete,se condimenteaza si se rumeneste in 2-3 linguri de ulei.

Morcovul se taie cubulete,ardeii felii,ceapa se toaca marunt,ciupercile se curata,se spala si se taie felii.Se adauga legumele si se tin pe foc mediu 5-7 min pana se inmoaie putin,apoi se acopera cu apa si se lasa pe foc pana sunt aproape fierte legumele.

Se adauga cartofii taiati cubulete si se acopera cu capac.Se fierbe pana se inmoaie cartofii si scade sosul.Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita munteneasca cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu pasta de leustean