Tocanita la '" CINA PORCULUI"

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 14100 vizualizari

 

La taiatul porcului se pregatesc mai multe feluri de mancare de carne(tochitura,tocanita cu bulion,carne fripta sau tocanita pe care v-o prezint eu acum)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc
  • o lingura mare de untura
  • o ceapa 
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 catei usturoi
  • 0 lingura faina
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita la '" CINA PORCULUI":

Se caleste in untura incinsa o ceapa tocata fin.Se adauga pasta de ardei si carnea taiata cubulete.Se adauga sare se pune capacul si se lasa la foc mic sa fiarba.Nu trebuie adaugata apa deoarece lasa carnea.Cand este fiarta s-ar putea sa fie scazuta apa din carne atunci trebuie neaparat sa mai adaugam putina apa peste carne. Pe urma se pune o lingura de faina dezlegata cu lapte si se toarna peste tocanita. La sfarsit se pune smantana,piper si sare daca mai este nevoie.Se serveste cu mamaliguta si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita la '" CINA PORCULUI"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute asortate