Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker

de katty in Porc, 31 Mar 2018 | 3925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr spata de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 700 gr ciuperci champignon mai mici
  • 1 conserva rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker:

Taiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional, iar cand aceasta devine translucida, punem si morcovul curatat, spalat si taiat rondele. Lasam sa se inmoaie si morcovul putin, apoi adauga apa calda cat sa cuprinda carnea si pornim aparatul pe optiunea Stew pentru o ora. Daca este nevoie prelungim timpul. Cand carnea este destul de moale, adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, foile de dafin,sare, piper.

Cand sosul incepe sa se lege, adaugam ciupercile curatate si taiate in jumatati. Adaugam rozmarinul si lasam pana se leaga sosul.

Servim tocanita cu patrunjel verde tocat deasupra si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana cu afumatura si muraturi