Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci

de katty in Porc, 11 Feb 2018 | 14726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 cepe
  • cate 1/2 ardei gras rosu, galben si verde
  • 200 gr rosii pasate
  • 4 cartofi medii
  • 1 conserva ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci:

In uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu apa calda si lasam sa dea cateva clocote. Acoperim vasul cu un capac si dam cratita la cuptor. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, adaugam cartofii taiati cuburi mai mari, sare, piper si foile de dafin si crenguta de cimbru. Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam rosiile, ciupercile si ardeii grasi taiati cubulete. Lasam la cuptor pana sosul scade. Potrivim gustul de sare si piper. Servim tocanita cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor