Tocanita de naut cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 13 Aug 2016 | 13598 vizualizari

 

INGREDIENTE

3 cartofi măricei

500 g năut fiert

3 linguri ulei

3 cepe

3 căței de usturoi

3 frunze de dafin

3 linguri pastă roșii pătrunjel verde

sare

piper

Opțional: ghimbir ras și fulgi de ardei iute

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu cartofi:

Cartofii, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală și se toacă mărunt. Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm ceapa, usturoiul și cartofii. Călim pentru aprox. 5 minute la foc potrivit. Adăugăm frunzele de dafin. Adăugăm apă cât să acopere legumele și lăsăm să fiarbă pentru 15 minute. Verificăm cartofii dacă s-au fiert, apoi adăugăm năutul și pasta de roșii. Mai lăsăm pe foc 10 minute. Condimentăm cu sare și piper. Servim cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti