Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

de divainbucatarie in Mancaruri de post, 10 Mar 2011 | 21891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 ardei grasi,
  • 3 cepe,
  • 1 cutie cu rosii decojite,
  • cimbru,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri vin alb ,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliguta:

Spalam ciupercile, le curatam, apoi le taiem felii subtiri. Ardeii si ceapa le tocam cat mai marunt. Calim ceapa in ulei pana incepe sa luceasca, moment in care adaugam ciupercile si ardeii.Asezonam cu sare, piper, cimbru si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete. Punem 2 linguri de vin alb si apa cat este nevoie sa acoperim ciupercile. Lasam sa fiarba la foc moderat, punem o lingurita de faina in ploaie, sa nu faca cocoloase si lasam sa scada lichidul cat mai mult. La final, presaram verdeata tocata foarte fin si servim cu mamaliga calda sau orez fiert.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

elena1988 1

11.03.2011, 18:09

Dya Daniela Andrei 1

11.03.2011, 19:05

Ce gustoasa este! Imi plac ciupercile enorm de mult!

deliciousflavours 1

27.09.2011, 15:49

Am incercat si eu aceasta reteta, este foarte buna!!!
Multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)