Tocanita de ciuperci

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2010 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 gr
  • ceapa verde 6 fire
  • ardei gras 1 bucata
  • ulei
  • 3 linguri de faina
  • boia dulce de ardei
  • lapte
  • vegeta,piper
  • patrunjel frunze
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ceapa,ardeiul si ciupercile.Intr o cratita se pune ulei,se adauga ceapa tocata ,ardeiul gras tocat marunt,ciupercile tocate feliute si se calesc.Se adauga boia dulce de ardei si apa.Se lasa sa fiarba.facem ingrosala din 3 linguri de faina si lapte,adaugam din cratita,amestecam si punem peste ciuperci.Punem vegeta si piper dupa gust si adaugam patrunjel frunze tocate marunt.Amestecam si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]