Tocanita de ciuperci

de Andra_Constantinescu in Mancaruri de post, 6 Mai 2015 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 500 g ciuperci;
  • sare, dupa gust;
  • 3-4 linguri ulei;
  • apa;
  • o legatura marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ceapa, se toaca si se inabuse in ulei si putina apa cu sare, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute. Se tin la foc pana cand se patrund si, daca este necesar, se mai adauga apa, dar mancarea rezultata trebuie sa fie scazuta. La final, se adauga mararul tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]