Tocanita de ciuperci

de geobucataras in Mancaruri de legume, 22 Ian 2014 | 3419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci champignon
  • o ceapa mica
  • 2 linguri faina
  • 150 gr smantana
  • 5 linguri lapte
  • ulei
  • sare, piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Eu tocanita am facut-o in ceaun, deci ceapa taiata foarte marunt o punem la calit in putin ulei dupa care punem ciupercile curatate si taiate cuburi (eu am avut puse la congelator) si lasam sa se caleasca un pic, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa fiarba la foc mediu. Intre timp preparam ingrosala, frecam bine smantana si adaugam faina, dupa ce am frecat bine adaugam laptele si amestecam pana nu mai are cocoloase. Ne uitam la ciuperci sa vedem daca s-au fiert si adaugam ingrosala amestecand continuu aprox 10 minute ,iar la urma adaugam sare, piper si usturoiul pisat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga