Tocanita de ciuperci

de mikidaniro in Mancaruri de post, 10 Mai 2012 | 4384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g ciuperci proaspete
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 ardei mari grasi(eu am avut unul rosu si unul galben)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 cutie de rosii cubulete(400g)
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 100ml vin
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ciupercile le spalam,le taiem feliute subtiri si le punem la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul si usturoiul zdrobit.Dupa ce ciupercile s-au rumenit putin si nu mai au lichid adaugaum ardeiul si ceapa spalate,curatate si taiate bucati mai mari.Cand ardeiul este rumenit adaugam vinul,rosiile si lasam totul sa fiarba la foc mic 25-30 de min,apoi potrivim de sare,piper si adaugam patrunjelul,spalat si tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se poate servi calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

roxanabucataras 1

11.05.2012, 09:19

dany_dumy2006 1

14.05.2012, 11:55

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:50

cred ca e la fel de gustos precum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci