Tocanita de ciuperci

de Silvioara in Mancaruri de post, 13 Dec 2011 | 5131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 2-3 cepe mari taiate solzisori
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se caleste in ulei impreuna cu usturoiul zdrobit, pana devine putin aurie. Ciupercile se taie mai mare, se adauga peste ceapa si se stinge totul cu o cescuta mica de apa. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba cam 20-25 de minute, se pun lingurile de bulion si se mai lasa la foc mic 10 min. Se potrivesc de sare, piper, se pune patrunjelul verde si se opreste focul. Merg de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post