Tocanita de ciuperci (2)

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 15 Ian 2013 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • vin rosu
  • 1l lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 catei de usturoi
  • vegeta,boia dulce,piper,busuioc,praf de paella
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci (2):

Ciupercile se curata de coaja, se clatesc bine si se taie feliute. Se pun intr-un ceaun, se adauga 1 cub maggi si se pune lapte cat sa acopere. Morcovul il taiem feliute, ceapa o tocam marunt iar ardeiul gras il taiem cubulete. Usturoiul il strivim dupa care il taiem marunt. Le punem la calit cu ulei de masline, sare si piper. Se adauga putin vin rosu si se lasa cateva minute dupa care adaugam totul in ceaun. Cand scade zeama se mai adauga lapte. Se asezoneaza cu condimente, adaugam smantana iar dupa cca 30 minute adaugam mararul proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga