tocanita de cartofi - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 11859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute uscat rosu
  • 1 lingurita pata ardei
  • 1 lingurita boia
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 1 lingura chimen
  • patrunjel verde 
  • cimbrisor verde
  • codite de ceapa verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de cartofi - de post:

  1. legumele se curata si se spala
  2. ceapa  , morcovul, kapia , ardeiul iute se taie cubulete si se prajesc usor in ulei .
  3. se adauga pasta de ardei , boiaua si rosiile taiate cubulete [ fara pelita ]
  4. se pun si cartofii taiati cuburi ,sarea , chimenul , se adauga apa pana ii acopera .
  5. se fierb bine pana cartofii devin sfarmiciosi
  6. se pune pe deasupra verdeata , patrunjel, cimbrisor , ceapa verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de cartofi - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]