Mancarica scazuta de post

de mimmi in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g mazare(la conserva)
  • 350 g dovlecel
  • 3 vinete
  • 2 ardei
  • 2 cepe mai mici sau 1 mai mare
  • patrunjel verde
  • 100-150 g rosii (cuburi)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica scazuta de post:

Prima data,spalam vanata(o lasam cu coaja),o taiem cubulete,o punem intr-un bol,o saram si o lasam cca 15 minute sa iasa amareala din ea. Pana atunci,curatam ceapa si usturoiul,le taiem marunt si le calim in ulei. Spalam dovlecelul,il taiem cubulete si il adaugam peste ceapa. Strecuram si spalam vinetele si le adaugam si pe ele peste ceapa. Adaugam un pahar cu apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele. Spre final adaugam mazarea,rosiile,patrunjelul tocat,ardeii taiati cubulete,sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de conopida