Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci

de MotanLaOale in Pui, 27 Mai 2018 | 7053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 4 cepe
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci:

Pulpele se curata, se taie in doua, se spala si se lasa la uscat.

Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.

Se adauga ceapa curatata si taiata marunt si ardeiul taiat marunt si se mai caleste 5 minute.

Se adauga ciupercile si se presara vegeta, piper, boia.

Se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se adauga merarul tocat marunt si se mai tine in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.

Se poate manca cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate