Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare

de Constelatialeu in Pui, 12 Sep 2013 | 16339 vizualizari

 

Iubesc toamna pentru ca are multe culori care se combina foarte frumos intr-o tocana.....PS.De fapt eu iubesc toate anotimpurile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare de pui
  • 200 g ciuperci champignon mai micute
  • 7 cepe
  • 9 ardei rosii (gen capia dar mai mici)
  • 1 lingura knorr 10 legume
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare:

Mai intai pregatim aripioarele, le curatam, spalam si le punem la prajit in ulei. Cand sunt gata le scoatem din cratita. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, ardeiul julien, iar ciupercile in doua.T oate acestea le punem in cratita in care am prajit carnea si lasam sa se inabuse, cand a inceput sa se inmoaie adaugam lingura de knorr si o ceasca cu apa si dam cratita la cuptor pentru 30 minute. Scoatem cratita dupa 30 minute, adaugam pasta de tomate si aripioarele, mai turnam 1/2 ceasca de apa si bagam din nou la cuptor pentru 10-15 minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Se scoate din cuptor si se adauga marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana picanta de pui cu ardei