Tocana de ciuperci si mix de fasole

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci de orice fel
  • o conserva mix de fasole / naut / linte / fasole boabe
  • o ceapa mica alba
  • cativa catei de usturoi pisati
  • marar tocat
  • sare
  • piper
  • bulion
  • ulei
  • 1/2 dovlecel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci si mix de fasole:

Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Dupa un minut se adauga usturoiul si ciupercile taiate. Se curata dovlecelul de coaja, se taie cubulete si se pune in tigaie. Se amesteca si se lasa la foc mic 10 minute, pana se inmoaie legumele. Se pune putin bulion, se condimenteaza si se adauga mixul de fasole (scurs). Se presara marar tocat.

Este o mancare delicioasa, satioasa si usor de facut.. si se face rapid :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci si mix de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]