Tigaie picanta

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2013 | 8599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc
  • 1 piept pui
  • 2 - 3 carnati
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • adrei iute
  • cimbru, oregano
  • rosii in bulion, bulion
  • legume congelate
  • patrunjel pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se taie bucati mici carnea de porc, pui si carnatii.

Intr-o cratita punem putin ulei, carnea de porc, amestecam, dupa care  turnam un pahar cu vin alb si unul cu apa. Lasam sa fiarba pana se evapora lichidul, daca consideram ca mai trebuie lasata carnea, mai adaugam apa. In cratita adaugam rosiile in bulion si amestecam. Urmeaza carnatii si carnea de pui, dupa care spre final punem legumele ( care au fost preparate cf instructiunilor de pe pachet ).

Mai adaugam putin bulion, sare, piper, ardei iute si usturoi taiat feliute mici.

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate