Tigaie cu taitei de casa si carnati

de mihaelar63 in Paste, 10 Oct 2014 | 3794 vizualizari

 

Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc , cine face ca mine , ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr taitei cu oua ,patratele
  • 200 gr carnaciori proaspeti de porc
  • 200 gr carnat picant chorizo
  • 200 gr mozzarella proaspata bilute
  • 200 gr cascaval ementaler feliat
  • 100 ml ulei
  • oregano
  • 1 ardei kapia
  • codite verzi de praz
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu taitei de casa si carnati:

Se pun taiteii la fiert  in apa multa , sare si putin ulei .

Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori .

Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz.

Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti .

Adugati legumele , oregano si carnatii chorizo feliati .

Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca .

In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati , ardei si praz .

Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit , aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii]

Pofta buna

TIPS-URI

1

Sper ca patania mea sa va fie de ajutor . NU lasati supa sa se raceasca in oala sub presiune ,transferati lichidul in alta oala mai mica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu taitei de casa si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb