Tigaie cu lapti de crap si oua

de mihaelar63 in Peste, 22 Noi 2017 | 6879 vizualizari

 

 In crapul proaspat am gasit niste frumosi lapti. Bineinteles ca am profitat de micul cadou si am incropit rapid sotului o mancarica gustoasa. Daca gasiti asa ceva in pestele proaspat, nu aruncati. Nimic nu se pierde, totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 5 rosii cherry
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praz tocat
  • 2 catei usturoi tocati
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • ardei iute rosu
  • rasnita cu sare de himalaya si chilli
  • cateva frunze de spanac tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie cu lapti de crap si oua:

  1. In tigaia incapatoare se pune la calit prazul si usturoiul.
  2. Rosiile cherry se taie jumatati.
  3. Laptii usor tamponati cu servet absorbant se adauga si ei impreuna cu rosioarele.
  4. Rasniti peste ingredientele din tigaie, sare cu chilli.
  5. Caliti usor totul pana laptii incep sa -si schimbe culoarea.
  6. Scoateti pe o farfurie alaturata rosiile si laptii.
  7. Bateti doua oua spuma cu sare si smantana.
  8. Puneti ouale in tigaie, amestecati de doua ori si inchideti focul.
  9. Peste oua se distribuie laptii si rosiile cherry.
  10. Decorati cu rondele de ardei iute rosu si cu spanac tocat fasiute.
  11. Gustati si sarati daca este nevoie.
  12. Serviti preparatul cald cu salata preferata alaturi sau pur si simplu doar cu salata verde cum am facut noi.

            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Acest preparat se poate servi atat ca si mic-dejun, cat si ca cina sau gustare calda.

2

Pentru o masa principala eu l-as vedea alaturi de o garnitura cu cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie cu lapti de crap si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou "imbracat" in foi de varza acra