Ciorba de peste

de Lau in Peste, 9 Mar 2018 | 6929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata telina(mica)
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii
  • 3 cartofi mari
  • otet
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 6 capuri de crap(fiindca au fost carnoase nu am mai adaugat peste)
  • ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Capurile de peste le spalam si le saram cateva ore inainte.

Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 5l).

Intre timp curatam, spalam, tocam marunt legumele si punem in apa care fierbe, amestecam si lasam sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofi taiati cubulete, sare, piper, foi de dafin.

Lasam sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte, adaugam capurile de peste (spalate) leusteanul tocat, otet dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva clocote.

Pestele se fierbe foarte repede, se probeaza tragand de o aripa, daca se scoate usor, pestele este fiert.

La final am adaugat ulei de masline si patrunjel verde, acoperim si lasam 10 min, dupa care o servim cu mujdei de usturoi sau smantana dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]