Ciorba de peste

de Lau in Peste, 9 Mar 2018 | 6557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata telina(mica)
  • 1 pastarnac
  • 2 rosii
  • 3 cartofi mari
  • otet
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 6 capuri de crap(fiindca au fost carnoase nu am mai adaugat peste)
  • ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Capurile de peste le spalam si le saram cateva ore inainte.

Intr-o oala se pune apa la fiert (cca 5l).

Intre timp curatam, spalam, tocam marunt legumele si punem in apa care fierbe, amestecam si lasam sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofi taiati cubulete, sare, piper, foi de dafin.

Lasam sa fiarba la foc mic, pana ce legumele sunt fierte, adaugam capurile de peste (spalate) leusteanul tocat, otet dupa gust si mai lasam sa fiarba cateva clocote.

Pestele se fierbe foarte repede, se probeaza tragand de o aripa, daca se scoate usor, pestele este fiert.

La final am adaugat ulei de masline si patrunjel verde, acoperim si lasam 10 min, dupa care o servim cu mujdei de usturoi sau smantana dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste