Telemea de vaca pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 9225 vizualizari

 

foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr telemea de vaca
  • 2-3 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telemea de vaca pane:

 

Branza se taie felii, se da prin faina, apoi prin ou batut, apoi prin pesmet si se prajeste pe toate partile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telemea de vaca pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]