Tartine cu icre de crap și hering

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2012 | 5089 vizualizari

 

Când vine vorba de icre îmi place să le simt gustul, în fond mănânc icre, nu ulei...:)
Acasă nu am văzut să se pună griș în icre. Când am ajuns în București am observat „fenomenul” acesta...și din cauza faptului că aici se vând mult icrele de hering și-s sărate...mamă, mamă!!! Am ajuns să le spăl să scap de sare....În fine...

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap;
  • 100 g icre de hering;
  • 150 mL ulei de floarea soarelui;
  • 2 linguri oțet de mere și miere;
  • 2 cepe roșii mici;
  • 1-2 lg apă minerală;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre de crap și hering:

Într-un bol se mixează cele două tipuri de icre și se adaugă câte puțin ulei de floarea soarelui până se obține o pastă. 

Se adaugă apoi oțetul iar mai apoi 1-2 linguri apă minerală, astfel icrele devin albe și ”pufoase”.

Se ung feliile de pâine prăjită cu icre, se pune deasupra ceapă roșie tocată foarte, foarte, foarte fin și câte o feliuță mică de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre de crap și hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Sim0na 1

03.04.2012, 21:46

Faina combinatie!!

mamaieelena 1

04.04.2012, 21:27

buneeeee

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 10:34

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine aperitiv