Chec aperitiv de branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 6955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr telemea de vaca sarata
  • 1-2 linguri smantana
  • 2-3 linguri boabe de porumb din conserva
  • 100 gr mazare congelata
  • 150 gr piept de pui
  • 1/2 ardei gras rosu
  • piper macinat
  • 1 plic gelatina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv de branza:

Taiem pieptul de pui in cubulete mici, pe care le punem la fiert in apa cu putina sare . Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam boabele de mazare.Scurgem pieptul de pui si mazarea si le lasam sa se raceasca.
Taiem ardeiul gras cubulete.
Radem telemeaua sau o sfaramam cu o furculita si o amestecam cu branza dulce si smantana.
Punem gelatina cu 2 linguri de apa rece intr-un castronel si o lasam sa se hidrateze bine. Punem castronelul la cuptorul cu microunde sa se infierbante, avand grija sa nu fiarba. Adaugam 1 lingura crema de branza in gelatina, amestecam rapid, apoi turnam gelatina in branza. Omogenizam compozitia, apoi punem mazarea, porumbul, pieptul de pui, ardeiul gras si putin piper macinat.Amestecam bine si punem compozitia intr-o forma. Dam forma la frigider pentru cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:02

ce bun e

Teo 1

10.02.2015, 21:44

Ce-mi place ideea!

Panacris 1

14.09.2015, 10:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac