Tarta cu spanac si branza proapata

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • o ceapa mica
  • ardei gras
  • 300g spanac
  • 250g branza proaspata de vaci
  • un ou
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si branza proapata:

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei.

Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie.

Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat.

Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava.

Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si branza proapata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

22.01.2011, 15:39

La multi ani !

Bunica 1

22.01.2011, 16:04

La multi ani cu sanatate !

Ina 1

22.01.2011, 19:50

La Multi Ani si multa sanatate!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si branza