Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9556 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 6
de susu 5
de mentasirozmarin 1
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 21:25
de laura_n 7
ieri la 16:49
ieri la 10:02
pe 17.01 la 16:57
pe 17.01 la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
Panacris
Thalia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
maryleo 1
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!