Tarhon in otet

de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 10686 vizualizari

COMENTARII (7)

aziz 1

15.05.2011, 20:11

interesant

marcela1979 1

15.05.2011, 20:12

asa l pune si mama

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:17

interesant

MVMih 1

15.05.2011, 20:35

Suna bine...dar pt cei invatzacei ...cum recomandati utilizarea?

adry88 1

15.05.2011, 21:04

Lau 1

16.05.2011, 08:19

interesant

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:48

Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]