Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana

de RoXx in Paste, 31 Oct 2012 | 11073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca feliata
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa
  • 5 ciuperci medii
  • sare,piper
  • o lingurita pudra usturoi
  • o jumatate lingurita praf chilli
  • 200 gr tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana:

Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala cu pereti inalti. Cand a inceput sa farba in clocot se adauga si pastele si se fierb conform timpului de pe ambalaj.

Ceapa se curata si se taie julienne. Sunca se taie in fasii de 1 cm. Ciupercile se taie si ele fasii subtiri. Se pune la calit ceapa cu un praf de sare. Dupa 2-3 minute se adauga si sunca si ciupercile si se lasa la calit in jur de 5 minute. Apoi, se adauga si smantana si condimentele si se lasa 5 minute la foc mic. Dupa ce au fert pastele de preferat sa fie al dente, se pun peste sos si se mai lasa 1 minut pe foc.

Se servesc calde.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze