Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc

de Angelina_Elena in Paste, 19 Iul 2013 | 7793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva mica de rosii in bulion
  • 1-2 frunze busuioc proasptat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si lasam sa se caleasca 5 minute.

Adaugam apoi pasta de ardei, amestecam si lasam putin sa se caleasca impreuna.

Adaugam apoi rosiile in bulion pasate cu blenderul, sare si piper dupa gust si lasam sosul sa fiarba la foc mic pana scade putin.

Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si 1 lingurita de ulei.

Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le strecuram si le adaugam peste sosul precedent.

Eu am pus busuioc tocat deasupra, celorlati nu le place...

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii, pasta de ardei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui