Tagliatelle cu Miez de Lapte

de Oana in Paste, 18 Apr 2012 | 4203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de Miez de Lapte Delaco
  • 500 gr. paste
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe roșii
  • 3 linguri de stafide
  • 1 măr verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri de oțet balsamic
  • oregano uscat
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Miez de Lapte:

Fierbeți pastele urmând instructiunile de pe pachet. Scurgeți-le, amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline, puneți-le deoparte și scoateți apoi brânza din ambalaj. Curățați și tăiați fin ceapa, feliați mărul, și preparați într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline și stafidele. Adăugați în tigaie oțetul balsamic, mai lăsați tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luați-o de pe foc și amestecați sosul cu pastele și brânza. Se servește cu oregano presărat deasupra.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii