Supa rosie cu legume si paste fainoase

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 3470 vizualizari

 

Rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 praz
  • 1 borcan radacinoase conservate pentru iarna (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa plata
  • 100 gr. paste fainoase marunte (stelute)
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie cu legume si paste fainoase:

Curatam, apoi spalam ardeiul si prazul sub jet de apa rece.

Punem la foc oala cu cca 3 l apa plata.

Adaugam uleiul de masline, prazul taiat rondele si ardeiul taiat bucatele.

Cand apa da in clocot adaugam continutul din borcanul de radacinoase conservate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam cca 10 minute sa fiarba legumele, apoi adaugam rosiile pasate.

Dam cateva clocote, presaram pastele fainoase si lasam sa fiarba supa la foc domol cca 8-10 minute.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie cu legume si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:35

Tare buna arata supita ta Val

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:20

Buna !!!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole alba de post.